Шеф запрошує на нове літнє меню!

Запрошуємо скуштувати літні новинки вже з 12 червня.  Шеф приготував нову сезонну пропозицію. Спробуйте нові яскраві смаки!

Карпаччо з риби-меч з полунично - лаймовим чатні, ікрою тобіко та свіжим базиліком 160г/215грн

Тартар з філе молодого ягняти з цитрусовим вінегретом, пармезановою чіпсою, в’яленими жовтками та пікантними крутонами. 190/192грн

Терін з молодого кроля в буряковому мармеладі з салатом та гірчичною полуницею. 220/168грн

Бурякове гаспаччо з печеним перцем, томленою телячою щокою та кремом шантільє. 320/126грн

Окрошка з телятиною на кефірі. 350/92 грн

Запечене кукурудзяне курча, подається в біску зі спаржею, прошутто котто та шитакі. 420/214грн

Стейк риби-меч, подається з цитрусовим цикорієм, спаржею та черешневою сальсою. 270/298 грн

 

ванільне морозиво, запечене під лимонною меренгою 180/ 124грн

Полуниця а ля Романов з кремом маскарпоне 130/86 грн

Свіжа полуниця 100/28 грн

Вернуться к списку материалов